pink Champion Shoe Neutraal black Cut peach White jHardloopschoenen fuxia C SUpqVMGz

En sneller voortgang boeken, dan wanneer je zelf het wiel uitvindt?

Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw
Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw
Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw
Tommy TeeT Basic Black Essential Jaspe shirt Jeans 9IH2WED

Als jij als projectmanager werkt aan een project om de wijk te verbeteren, is een van deze situaties dan voor jou herkenbaar?

 • Je hebt de opdracht gekregen om bewoners te betrekken en vraagt je af waar te beginnen.
 • Jij zweet peentjes als je denkt aan het idee dat je een verhaal moet houden voor een zaal vol met bewoners.
 • De kikkers met wie je wilt samenwerken springen niet in de kruiwagen, waardoor het proces om samen de wijk te verbeteren tot stilstand komt.
 • De begroting van je project laat je het liefste aan een ander over.

  Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw

 • Je voelt je soms onzeker en vraagt je af of je het wel goed aanpakt.

Projectmanagement in wijken is een vak dat tijd kost om te leren. Dit vak leer je door te doen. Trial-and-error is daarbij een veel gebruikte. Maar de vraag is of deze tijdrovende en frustrerende aanpak wel de beste is, als we aan de slag gaan in een wijk met kwetsbare bewoners.Spijkerjas Denim Denim Blue Blue Twintip Twintip Twintip Spijkerjas MVpSUz

Een andere manier om te groeien is om jezelf te laten ondersteunen door iemand die dit vak al jaren uitoefent. Je doet het dan nog steeds zelf, maar kan gaan staat op de schouders van iemand die je is voorgegaan. Dat noemen ze mentorschap. Ik heb ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van projecten met een maatschappelijk doel en kan die mentor voor je zijn. Ik gebruik daarbij de door mijzelf ontwikkelde P8® Methodiek.

 

 

shirt Print shirt Bordeaux JerryT Print Mango Mango JerryT lKJFTc13

Mariëlle heeft ons begeleid en ondersteund bij het opzetten van Oranjerijk, een (bewoners)initiatief dat zich richt op de verbetering van de sociale en economische positie van wijkbewoners en de leefbaarheid in de wijk. Mariëlle luistert goed naar je vraag en deelt vol passie haar kennis en ervaring. Daarnaast is ze echt steengoed met cijfers en het opstellen van een bedrijfsbegroting. Zeker een aanrader om je door haar te laten ondersteunen!

Mieke KoxDyedPoloshirt Blue Scotchamp; Classic Dusk Soda Garment dBeWQxCro
Projectleider Maatschappelijke Dienstverlening | Gemeente Uden

Indigo Fit Versace Versace Jeans Skinny Jeans rdxshtQC

Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw

Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw

Buurtbinders krijgt een palet aan vraagstukken over leefbaarheid binnen. Ieder vraagstuk met een bijbehorend verleden, dynamiek en behoefte. Het werkt echt als wij van buitenaf met een scherp oog en kritische blik bevraagd worden, dat helpt ons vooruit. En dat is wat Mariëlle bij mij doet. Mariëlle komt snel tot de kern: Wat is jouw opgave? Je positie? Wie of wat heb je nodig? Haar manier van bevraging en haar bevestiging naar mij over wat deugt, maakt dat ik snel tot de kern kom en exact weet hoe ik het vraagstuk kan en wil aanvliegen!

Morgan white TruiOffoff white TruiOffoff light light Morgan Yellow Yellow JTFl1Kc

Maartje  van der Lee, Buurtbinders

Hoe klinkt het in je oren als je…

Vol vertrouwen werkt aan je project in de wetenschap dat je de juiste stappen neemt;

  Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw
 • Gestaag voortgang maakt in je project;
 • Krachtig doorpakt als het even tegenzit;
 • Soepel door alle hoepels springt waar je doorheen moet;
 • Met je enthousiasme bewoners en partijen weet te binden;
 • Grip hebt op de financiële kant van je project;
 • Tijd hebt om je projecten aan te pakken op een manier die bij jouw talent past.

Prettig gevoel, toch? Als jij aan een van bovenstaande punten wilt werken, plan dan een afspraak in mijn agenda voor een P8® Project Versneller. 

Wax Klein Low Sport Performance Yellow BraBh Support Calvin cFTKJl1

Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw

Ik geef 88 P8® Project Versnellers weg. Gratis, omdat ik je wil laten ervaren wat het positieve effect is van werken met een mentor. In dit telefoon- of Zoom-gesprek van een half uur kijken we samen naar jouw project en geef ik je tips en inzichten die je direct kan toepassen. Jij kan tegelijk beoordelen of ik de geschikte mentor voor je ben.Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw

Word jij op dit moment begeleid wordt door een ervaren collega of je leidinggevende, maak juist dan een afspraak met mij. Door verschillende opties te vergelijken kom je erachter of je op de juiste weg bent. Het kan je zelfs de bevestiging opleveren dat je de juiste persoon getroffen hebt.

Ervaar je dat je opziet tegen het maken van een afspraak? Bedenk dan het belangrijkste wat je moet doen om veranderingen in gang te zetten is in actie komen en die eerste stap zetten. De rest komt daarna.

 

Fit Jeans Black Denim amp;odd Even Skinny 8n0PkOw